FSE

Benvingut al blog de l'escola d'adults de Sant Feliu de Guíxols. Aquí trobaràs informació sobre la nostra escola i sobre les activitats que s'hi organitzen.


dimarts, 10 de juny del 2014

LA SETMANA CULTURAL DE L’ESCOLA D’ADULTS



Com és habitual en aquestes dates, l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols es disposa a celebrar els actes de l’anomenada Setmana Cultural que menaran al final de curs del Centre. Seran els següents:


Dimecres 11 de juny, a les 6 de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues: Vè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols, en què projectaran els treballs realitzats pels participants en el curs de Pinnacle de l’AFOCO (Associació per a la Formació Continuada), una miscel·lània dels actes realitzats a l’Escola, i engloben des de tràilers de l’obra “Remenant pels boscos de nit” amb Janot Carbonell i Kissima Sillah fins a reportatges de l’exposició “Guíxols, eines i creences” del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. També es podrà veure un extracte de l’obra “L’estrella Teia” amb les participants del curs de Català Manteniment; es continuarà amb els exercicis del alumnes de Competències per a la Societat de la Informació: iniciació al tractament de la imatge en moviment, en dues modalitats: pel·lícules de 60 segons, amb l’obra col·lectiva “La tardor, aquí i a Quart” i l’obra, també col·lectiva, “Lliçons del TBO” a partir d’historietes de Josep Coll i Coll (1924-1984) publicades en el desaparegut setmanari TBO. Acabarà l’acte el visionat dels exercicis individuals del participants en els esmentats cursos. Hi haurà un jurat que escollirà el millor film de cada modalitat, però, els assistents també podran votar la pel·lícula que més els agradi.




Dijous 12 de juny, a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Salvador Espriu: enregistrament del lipdub “I beg your pardon”, que tal com s’informava la setmana passada a ÀNCORA, es tracta d’un vídeo en homenatge al poeta de Santa Coloma de Farners i a la plaça ganxona que porta el seu nom. En acabar, els alumnes, professors i personal de l’AFOCO i de l’Escola es faran la tradicional fotografia de final de curs. Seguidament es continuarà a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues, on dins del show dels profes es farà l’entrega de premis del Concurs Literari i dels Vè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols, amb els visionat del treballs guanyadors d’aquest darrer.





Divendres 13 de juny, a les 6 de la tarda, a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues: festa i berenar de final de curs amb la projecció del lipdub “I beg your pardon” i l’entrega de la revista de l’Escola d’Adults “El Lío Cultural” núm. 42, Especial Salvador Espriu i d’un llibre per part de l’Ajuntament de la ciutat a tots els alumnes assistents.


Com sempre, tothom qui vulgui, hi està convidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada